Diensten

Hiermee kan ik u helpen

Hoe staat het er nu financieel voor en wat wilt u in de toekomst met uw vermogen? Welke stappen kunt u allemaal zetten en waar moet u rekening mee houden? Voor deze en andere financiële vraagstukken kunt u bij Olgers Vermogensregie terecht. In samenwerking met een team van specialisten bied ik diensten aan op het gebied van financiële planning, testamenten, sparen, beleggen, vastgoed, hypotheken, lijfrentes en verzekeringen.

Olgers Vermogensregie kan u helpen met al uw financiële vraagstukken.

Financiële planning

Het biedt rust om uw financiële planning, wensen en toekomstige keuzes in kaart te brengen.
Hoe zit het bijvoorbeeld met uw vermogen privé en in de bv? En heeft u straks voldoende vermogen om van te leven? Door dit inzichtelijk te maken kunt u fiscaal de juiste keuzes maken. Een weldoordacht financieel plan geeft u inzicht in de risico’s en kansen voor uw vermogen en inkomen in verschillende situaties, zoals bij een huwelijk, het kopen van een woning of een bedrijfsoverdracht.

Levenstestament en volmacht

Weet u al wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt? Een testament en levenstestament zorgen ervoor dat er een duidelijk plan is als u niet meer wilsbekwaam bent of overlijdt. Hier zijn uw wensen duidelijk in opgenomen, waardoor er fiscaal veel te winnen valt voor de erfgenamen. Daarnaast geeft u in een levenstestament vaak een volmacht voor de financiële belangen en voor de medische en persoonlijke zaken. Zo is dit goed geregeld.

Sparen

De meeste banken hanteren een boete op spaarrekeningen met een saldo hoger dan 100.000 euro. Is sparen dan nog wel een optie? Welke alternatieven zijn er en moet u dan veel risico nemen? Het geeft rust om geld apart te hebben staan, ook als de rente op een spaarrekening laag is. Zo bent u voorbereid op onverwachte tegenvallers of wisselende inkomsten. Wel is het verstandig om hier een financieel doel voor te hebben.

Beleggen

Beleggen biedt op langere termijn het hoogste rendement, maar brengt ook een zeker risico met zich mee.
Welke vermogenscategorieën sluiten het beste bij u aan? Hoe kiest u een vermogensbeheerder die bij u past?
Een goed plan is de eerste stap om betere financiële keuzes te maken.

Vastgoed en financieringen

Vastgoed is hot, maar geen enkele belegging is vrij van risico’s. Waar moet u op letten als u vastgoed wilt aankopen? Hoe zit het bijvoorbeeld met de bepalingen binnen de gemeentes?

Hypotheken

De huidige hypotheekrente is laag. Wat is de impact op uw financiën als deze gaat stijgen? Daarnaast is de ene hypotheek de andere niet. Welke alternatieven zijn er en wat sluit het beste aan op uw persoonlijke situatie?

Lijfrente

Veel Nederlanders hebben in het verleden lijfrente afgesloten die vallen onder het zogenaamde ‘oude’ of ‘nieuwe’ regime.
Moet u deze laten ingaan op de einddatum of kunt u deze elders laten beleggen?