Over

Frank Olgers

Olgers Vermogensbeheer is het resultaat van ruim 30 jaar ervaring in de financiële wereld. De afgelopen jaren heb ik (Frank) verschillende senior posities vervuld op het gebied van investment banking, private banking en wealth management, zowel in binnen- als buitenland. Ik kan mezelf een echte ondernemer noemen, rechtdoorzee, doelgericht en met oog voor details. Benieuwd hoe ik dit inzet om ondernemers en particulieren te begeleiden?

01

Veel ervaring

Ik werk al jarenlang in de financiële wereld en samen met topadviseurs help ik u om uw doelen te bereiken. Hierbij staan uw wensen en situatie altijd centraal.

02

Oprecht

Ik zit graag met u aan tafel om te luisteren naar uw plannen en wensen. En alleen als het voorstel voor u passend is gaan we met elkaar aan de slag. U kunt van mij verwachten dat ik eerlijk en oprecht ben.

03

Klantenman

Zonder klanten geen business! Ik ben een gepassioneerde ‘klantenman’ die zich met tomeloze energie inzet voor zijn relaties. Ik heb een enorme passie om mijn klant tevreden te houden en ben beschikbaar als u mij nodig hebt. U kunt op mij rekenen!

“It takes 20 years to build a reputation and 5 minutes to ruin it.”

Klanten staan altijd centraal

Banken en grote financiële instellingen vervreemden van hun klanten. Door callcenters en verschillende loketten weten ze niet wat hun relaties écht bezighoudt. Het persoonlijk contact gaat vaak niet verder dan de dienstverlening per product. 

Ik vind dat dat anders kan en moet. Dat u weer centraal moet staan. Steeds vaker kreeg ik vragen over het totale financiële plaatje van klanten en of bestaande keuzes nog wel passend waren voor hun toekomst. Juist op deze vlakken kan ik mijn klanten goed helpen.